Bij Fysio Punt Zuid wordt u geholpen door één van onderstaande collega's

Pam Bruin,
psychosomatisch fysiotherapeute en coach

In 1980 gestart als vrijgevestigd fysiotherapeute met brede belangstelling in aanvullende behandelmethodes. Na verschillende studies in psychomotoriek, chiropractie, orthomoleculaire voedingsleer, kinesiologie, N.E.I. (neuro emotionele integratie) N.L.P. (practitioner, master, counselor) metabolic balance begeleiding (persoonlijk voedingsplan) en psychosomatiek werkzaam als gespecialiseerd psychosomatisch fysiotherapeute.

Telefoon 020-7230761

drs. Erik Obbens, fysiotherapeut, bewegingswetenschapper

Als fysiotherapeut begonnen in 1980 en meteen gestart met de dagopleiding bewegingswetenschappen. Daar in 1987 van af gestudeerd heb ik besloten om fulltime als fysiotherapeut te gaan werken. Daarnaast werden cursussen manuele therapie gevolgd en zo is de totale breedte van bewegingsproblemen tot mijn werkterrein geworden.

LinkedIn | meer over Erik | Telefoon 020-7230762

Frank Veenhoven, fysiotherapeut

In 1981 ben ik gestart op de locatie waar nu Fysio Punt Zuid gevestigd is. We zijn uitgegroeid naar een prachtige praktijk met moderne oefenzaal.

Naast de reguliere fysiotherapie zijn mijn specialisaties: echografie, sportfysiotherapie, werkplekadvisering, kaakfysiotherapie, reuma (RA, Bechterew, artritis en andere reumatische aandoeningen) en ben lid van Reumanet Amsterdam. Tevens heb ik veel interesse in de behandeling van schouder, knie en postoperatieve behandeling.

Mijn kernwoorden zijn: professioneel, vriendelijk en mensgericht.

Telefoon 020-6796485

Lieneke Geerts, fysiotherapeute en Master manuele therapie

Na ruim zestien jaar werkervaring elders vanaf oktober 2017 in functie bij Fysio Punt Zuid. Binnen de manuele therapie gaat mijn speciale aandacht uit naar klachten in het hoofd- en halsgebied. Denk hierbij aan nekklachten, kaakklachten, somatische tinnitus en bepaalde vormen van hoofdpijn en duizeligheid. Ik heb hierin inmiddels een flinke dosis ervaring opgebouwd. Door uitgebreide nascholing pas ik actuele kennis en vaardigheden toe, waarbij de patiënt centraal staat.

LinkedIn | Telefoon 020-7230764

Elske Rahusen

Elske Rahusen is lang betrokken geweest bij het begeleiden van sporters op hoog niveau,  het Nationaal Mannen Hockey team van Engeland, getalenteerde jonge spelers en het hoofdklasse team van de hockeyclub Laren.

Op zowel orthopedisch/neurologische als op het mentale vlak heeft zij een brede kennis opgebouwd.  Naast deze doelgroep heeft Elske haar focus gelegd op behandeling van musici en veel ervaring opgebouwd op het gebied van het behandelen van complexe, nek, rug, schouder en hand-problematiek.

Hierbij maakt ze gebruik van de manueel therapeutische technieken Mulligan, corestability , dryneedling en lymfedrainage volgens de methode van Vodder.

De lymfedrainage  wordt ingezet voor zowel specifieke oedeembehandeling als voor vochtophopingen en dysbalans voorkomend in de (postoperatieve) algemene fysiotherapie/sporttherapie.

Telefoon 020-7230768

Alberta Dorreboom

Na een aantal jaren werken in de fysiotherapie miste ik voldoende kennis van de psychosomatiek en de vaardigheden om de mensen met psychische/psychosomatische problematiek echt goed op weg te helpen.

In de opleiding haptotherapie kwam alles samen en sinds 1996 werk ik met veel plezier als hapthoterapeute.

Telefoon 06-27557680

Mireille Bhugwandass

Ik ben in 1999 afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam als algemeen Fysiotherapeut. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie en 8 jaar geleden binnen de Oedeemtherapie en de Oncologie.

Sinds 5 jaar heb ik mijn eigen praktijk en ben aangesloten bij het KNGF, NVFL en de vereniging voor Manuele Lymphe Drainage ad Modum Vodder

De afgelopen jaren heb ik mij meer gericht op mijn specialisatie als oedeemtherapeut. Enkele  aanvullingen hierop zijn  o.a. mijn werkzaamheden als bandagist (aanmeten steunkousen en compressie materiaal) , het revalideren van patiënten binnen de oncologie en de samenwerking met o.a. de mamacare specialist.

Telefoon 06-24775890

Karlijn Kea

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Fysio Punt Zuid als algemeen fysiotherapeut. Het persoonlijke contact in dit mooie vak spreekt mij erg aan. Ieder mens en iedere klacht is anders, het is altijd een puzzel. Het oplossen hiervan zie ik als een interessante uitdaging. Ik help u graag met de behandeling van orthopedische klachten, sportblessures, chronische klachten of andere (complexe) klachten middels een op u afgestemd behandelplan. Dit in combinatie met een nauwe samenwerking met mijn collega therapeuten van Fysio Punt Zuid, zorgt dat u altijd behandeling op maat krijgt!

karlijn.kea@fysiopuntzuid.nl

020 7230766

Marguerite van Stolk,
Fysiotherapeute en Acupuncturist

Sinds de jaren tachtig ben ik, met een tweetal jaren onderbreking door gezinsverblijf in Australië, werkzaam als fysiotherapeute. Na afronding van de studie acupunctuur in 1993, waarbij ik aansluitend een aantal weken gewerkt heb in een ziekenhuis in China (Beijing), ben ik tevens werkzaam als acupuncturist. De combinatie van fysiotherapie en acupunctuur biedt mij de gelegenheid behandelingen toe te passen vanuit een holistisch perspectief, waarbij ik mij richt op de fysieke, mentale, en emotionele aspecten van de cliënt. Bij Fysio Punt Zuid ben ik primair werkzaam als acupuncturist. Sinds kort richt ik mij tevens op de toepassing van acupunctuur bij oncologie.

info@acupunctuurpraktijkamsterdam.nl

06 57173763

Fysio Punt Zuid

Stadionweg 63 hs

1077 SC Amsterdam

020 6733554

info@fysiopuntzuid.nl

KVK 65480384

Bezoek ons ook op facebook

Openingstijden

maandag van 7:30 - 22:00

dinsdag 7:30 - 22:00

woensdag 7:30 - 19:00

donderdag 7:30 - 20:00

vrijdag 7:30 - 22:00

zaterdag 8:00 - 13:00

Afspraak? Klik hier of bel 020 6733554

Spacer